Min snygga vandringsjacka

Hejsan alla mina vänner och välkomna ännu en gång till ytterligare ett inlägg. Jag har köpt en vandringsjacka, en skaljacka i Gore Tex. Det är så här att jag arbetar hemifrån och har inrett ett rum i lägenheten i Kiruna som kontor. Tack vare att jag arbetar hemifrån och styr upp min arbetsdag själv fungerar det att vara hundvakt åt två hundar på dagtid, och mitt på dan, varje dag i ur och skur, går vi ut på en långpromenad. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Den har ni hört förut och visst låter det som en klyscha, men det är så sant som det är sagt. Jag köpte en billig skaljacka på rea som verkade bekväm, men en dag var jag och hundarna ute och det ösregnade, jackan var inte vattentät och det var minst sagt en oangenäm upplevelse. Jag förstod att jag var nödd till att ekipera mig bättre och jag köpte då en riktigt bra vandringsjacka av företaget Hiking & Company och det är faktiskt den bästa jackan jag har haft någonsin. Den håller regn och blåst ute och den är varm och skön och bekväm och så är den grymt snygg också. Jag är så nöjd som det bara går, det enda jag ångrar är att jag inte köpte en vandringsjacka till i en annan färg, men jag ska göra det snart hade jag tänkt mig, så kan man variera sig lite när man är ute och går med hundarna. Hiking & Company säljer vandringskläder och är ett företag för dig som är ute mycket i naturen och vill vara ordentligt klädd, dessa kläder är anpassade till klimatet så bär du dessa kläder kan du vara utomhus oavsett vad det är för väder.