Behöver du en elektriker?

Har du tänkt den senaste tiden att du borde har ringt en elektriker? Men är du som jag kanske du lider av den här personligheten som gör att man förhalar saker och ting. Nu är det så att om det är något problem med elen hemma hos dig så är det inte bra om du väntar med att ringa en elektriker för man vet ju aldrig om det blir kortslutning. Jag bestämde mig att ringa en elektriker här i Kristianstad i april förra året men sedan dröjde det ända tills oktober innan det blev av. Det var ett rent under att ingen hade fått en stöt för det var ett trasigt eluttag i köket ovanför diskbänken och jag kände ibland hur det pirrade till när jag satte i kontakten till kaffebryggaren eller brödrosten. Eluttaget var tydligen lite strömförande av och till och hade det gått riktigt illa hade någon kunnat dö. Men nu gick det bra som tur trots detta och trots att det saknades jordfelsbrytare i huset. 

Det tog inte denne elektriker många minuter att byta eluttag och jordfelsbrytaren satte han jämte proppskåpet och det jobbet gjorde han på 20 minuter. Jag är nu med facit i hand väldigt glad att jag fick detta åtgärdat och jag vill inte att ni som har några elproblem ska vänta, det är ingenting att leka med. Och bor ni i Kristianstad med omnejd så är det här ett bra val av företag och det är ett företag som har funnits i ganska många år och jag har inte hört att någon som anlitat dem inte skulle känt sig nöjd. Om det är någon som undrar över något så kan ni skriva till mig och fråga på. Men är det frågor om ren elsäkerhet är det bättre att ni tar det med denne elektriker.