En sotare i Göteborg

Det har inte blivit av att jag skrivit på bloggen på ett par veckor, för jag har flyttat in i en villa och det har varit en hel del att göra som det alltid är när man flyttar. Nu börjar jag i alla fall att komma i ordning i huset och de flesta möblerna är på plats. I går var sotaren här och kollade så att allt såg bra ut, och det gjorde det, så nu ska jag verkligen passa på att elda i öppna spisen när jag vet att det inte är någon fara. Jag valde att vända mig till en sotare i Göteborg som kom från företaget Göteborgs Sotningsdistrikt AB, och han gjorde bland annat en skorstensbesiktning.  

Huset som jag flyttade in i hade stått tomt i över ett år då den som bodde i huset innan hamnade på ett demensboende. När ingen har eldat i öppna spisen på så lång tid vågade jag inte göra det utan att först veta om det var okej att göra det, och det var det alltså, så här sprakar det en brasa för närvarande och det har höjt mysfaktorn inne i huset med tusen procent. Hur är det med er, mina fina läsare som bor i hus, när var senaste gången ni fick hjälp av er sotare? Eftersom de flesta av er bor i Göteborg med omnejd så behöver ni en sotare i Göteborg ifall ni inte redan har en, och jag kan i alla fall bara säga att jag är väldigt nöjd med sotaren som var hemma hos mig, och därför vill jag att ni ska veta om att det alltid går att få bra hjälp av Göteborgs Sotningsdistrikt AB. Det är ett företag som varje år hjälper tusentals kunder i Göteborg med omnejd, hör av er dit vetja!