Det här företaget hjälpte mig med rören

Hej och hallå på er. Jag hade en kampanj i min butik och jag hade förväntat mig jättemånga shoppingsugna kunder men med bara ett par timmar kvar tills öppningsdags började det lukta hemskt illa av gammalt avlopp i lokalerna. Helt klart var det något allvarligt fel med de gamla rören och det förstod jag ju att den här kampanjen inte skulle gå att genomföra utan förseningar till kundernas och min egen besvikelse. Det finns ett företag som är verksamma inom vvs och rör i Varberg, ett företag som heter Getteröns VVS AB, de blev räddningen i nöden! 

 

Nu kunde den här kampanjen genomföras med en halv dags försening så det blev inte så farligt ändå. Jag vill rikta ett stort tack till Getteröns VVS som gjorde det möjligt för mina kunder att få köpa billiga mobiltelefoner, jag hade annonserat både i tidningen och på sociala medier så det hade förstås varit hemskt tråkigt om det blivit ännu större förseningar än vad det blev. Jag tycker att det var helt suveränt att jag kunde få hjälp så där på momangen av Getteröns VVS AB och att de lyckades att avhjälpa problemet. Därför tänker jag så här, att om ni läsare behöver hjälp inom rör i Varberg med omnejd eller med någonting annat vvs-relaterat så är det förstås bra för er att känna till att ni kan få hjälp av Getteröns VVS AB. De har en stor erfarenhet inom det här med rör i Varberg och att avhjälpa problem eller fixa nya rör i de fall det behövs. Därför är jag uppriktigt glad över att få skriva det här inlägget för rätt som det är kanske det är ni som behöver hjälp av en rörmokare och nu vet nu ju till vem ni kan vända er.